Yogalessen

Wil je:

lekkerder in je vel zitten en meer in het nu leven?

Misschien iets soepeler worden en krachtiger?

Je bewustzijn verruimen?

Dieper en voller kunnen ademen?

En ben je toe aan meer rust en harmonie in je leven?

Probeer dan eens Yoga!

De volgende lessen worden wekelijks aangeboden:

Vinyasa Yoga Deze vorm van yoga is dynamisch en richt zich op kracht, conditie, balans en lenigheid.  Op een inspannende maar ook speelse wijze zul je uiteindelijk een diepere ontspanning ervaren. Geschikt voor alle leeftijden, zowel beginners als gevorderden (op dit moment wordt er om de week op maandagavond vinyasa yoga gegeven en 3x per maand op de woensdagavond om 19:15 uur).

Slow Flow Yoga Deze les neemt je mee ineen heerlijke flow! We gaan op het ritme van de adem bewegen en je  wordt op een hele natuurlijke en harmonieuze manier meegenomen van de ene yogahouding naar de andere. Er wordt zachtheid maar soms ook wat kracht gebruikt voor een totale ontspanning en een verhoogd bewustzijn. Geschikt voor alle leeftijden, zowel beginners als gevorderden (op dit moment wordt er op dinsdagochtend slow flow gegeven om 09:30 uur).                                                                                                   

Relax/Yin Yoga Deze vorm van yoga is volledig gericht op ontspanning en heeft een langzaam tempo, er zullen (passieve, Yin) houdingen aangenomen worden die je helpen spanningen los te laten en je naar een diepe ontspanning zullen meenemen, deze les zal je tevens heerlijk doen slapen! Voor iedereen geschikt (op dit moment wordt er om de week relax/yin yoga gegeven op de maandagavond en 1x per maand op de woensdagavond om 19:15 uur).

Privé les Wil jij een keer, of meerdere keren les helemaal gericht op jou alleen? Ga dan voor een privé les. Gestressed? Overspannen? Neem dan een les van twee uur om houdingen te leren die je makkelijk thuis kunt doen op momenten dat je het nodig hebt. Simpele houdingen die je helpen stress los te laten en te ontspannen.

Fotocredits slider homepage en bovenstaande foto’s: RCE, Chris Booms en Paul van Galen.