Yogaweekend

PROGRAMMA- reeds te boeken voor zomer 2018

Zin in Rust, Ruimte en Yoga? Zin in iets Bijzonders? En wil je lekker samen weg met je vriendinnen/familie/collega’s/…de tijd en ruimte helemaal  voor jullie alleen?

Dan is MijnYogaWeekend iets voor jou! Hier boek jij een weekend (van vrijdag tot en met zondag) voor je eigen gezelschap met op het programma: Yoga, Meditatie en Bewustwording maar ook genoeg vrijheid om te doen waar jullie zin in hebben. Dit is een Retreat speciaal voor jou (en je groep) dus draait het, precies, om jullie! Wat dit ultieme Relax weekend zo bijzonder maakt is dat het een besloten weekend is, je zit dus niet met een (grote) groep onbekenden, maar krijgt les speciaal en alleen voor jouw gezelschap! Dus besloten, kleinschalig en met aandacht! Zo kunnen de yogasessies ook aangepast worden aan jullie wensen en behoeften. Daarnaast verblijven jullie samen op een wel heel bijzondere locatie: een wonderlijk kerkje! Ook weer helemaal voor jullie alleen. Daar kun je pas echt heerlijk tot rust komen, hier zul je ook je yogasessies ontvangen, dus je hoeft er niet eens de deur voor uit, wel zo makkelijk! Het kerkje is prachtig, ontvangt veel zonlicht en is zo sfeervol dat je je er meteen thuis voelt.

Elke ochtend en avond zijn er lekkere yoga sessies, ook ontvang je een persoonlijke analyse over jouw energiesysteem, er is elke dag een heerlijk ontbijt en een voedzame soepmaaltijd op de aankomst en vertrekdag. De rest is helemaal aan jullie! Wil je bootje varen, kanoën, wandelen of een stad of Fries dorpje bezoeken? Dat kan! Wil je liever helemaal niets doen en lekker relaxen, ook goed! Er is alle tijd!

Vrijdag

vanaf 15:00 Aankomst

18:00 lichte soepmaaltijd met brood

19:30-21:45 Yoga Sessie thema: Gronden en Ontspanning, Meditatie en Speciaal Loslaatritueel

22:00 Thee met iets lekkers

Zaterdag

7:00-8:30 Vinyasa Yoga, Meditatie en Opdracht

9:00 Ontbijt

10:00- 20:00 Vrije tijd, tevens persoonlijk energetisch consult

20:00-22:00 Slow Flow en Yin Yoga Yoga & Bedtimetea met iets lekkers

Zondag

8:30-9:45 Wake Up Yoga

10:00 Ontbijt

11:00-12:00 Afsluiting

12:30 Soepmaaltijd

14:00 Vertrek

De Yogasessies

Jullie ontvangen elke dag een aantal Yogasessies, daaromheen ben je helemaal vrij. We beginnen vrijdagavond, na de aankomst en een licht diner, met een yogasessie om helemaal tot rust te komen. Deze sessie is gericht op het gronden, in het lichaam komen en hierdoor ook helemaal in het hier en nu. Zo laat je spanning los en kan jullie relax weekend gelijk beginnen! Bij deze sessie hoort ook een korte meditatie en een mooi ritueel dat hoort bij het thema “loslaten,” dat je helpt heel bewust een reiniging uit te voeren. Erna sluiten we af met lekkere Biologische kruidenthee en iets lekkers. Erna ben je zo relaxed, misschien rol je wel meteen je bed in! En zo fijn, dat kan ook gewoon, want je bent al thuis! De yoga wordt gegeven in het kerkje waar je ook overnacht.

Zaterdag beginnen we om 7 uur met een fijne energieke Vinyasa yogaserie om het lichaam helemaal wakker te maken en met een goede dosis nieuwe energie aan de dag te beginnen. Ook hier sluiten we af met een meditatie, een bewust moment om intenties voor het weekend (en erna)  te stellen en een speciale opdracht te krijgen. Na deze sessie ben je toe aan een lekker, gezond en voedzaam ontbijt, wat dan ook in de kerk tot je beschikking staat. Erna zijn jullie vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Er zal voor eenieder tevens een persoonlijk consult ingepland worden op de zaterdag waar we, met behulp van biofeedbacktechnologie, gaan kijken naar jouw energiesysteem. Bij dit consult krijg je meer inzicht in hoe jouw energie stroomt, waar er wellicht wat teveel of te weinig energie is en hoe dit weer in balans te brengen. Hier krijg je dan een heel boekwerkje mee, inclusief tips om jouw energie weer op pijl te brengen!

Op de zaterdag avond komen we weer bijeen voor een tweede yogasessie Slow Flow en Yin Yoga, hierdoor gaat alles meer stromen, en wordt jeje bewuster van je eigen energie! Je voelt je meer en meer ontspannen. Zo gaan we dichter naar binnen, brengt het ons naar onze werkelijke kern van rust en ruimte. We eindigen met een aantal meditatieve Yin yoga houdingen. Met een kop bedtime tea met wat lekkers, sluiten we de dag af.

Zondag beginnen we iets later met de yogasessie, die dan gericht is op wakker worden, het lekkere gevoel van deze sessie(s) neem je nog lang met je mee! Hierna is het tijd voor een lekker gezond ontbijt in de kerk!

Hierna nemen we samen de tijd om terug te kijken op het weekend en onze intenties, zodat het helder wordt wat we graag mee willen nemen vanuit deze plek van rust en ruimte weer ons drukke leven in. Na een mooie korte ceremonie is er nog een biologische soepmaaltijd en dan is het langzaamaan tijd om te spullen weer te pakken, en met een mooie ervaring, meer inzicht en nieuwe energie weer naar huis te keren.

Denk ook eens aan de volgende extra opties voor jouw YogaWeekend:

  • Authentiek Mexicaans Diner in de kerk op zaterdagavond (€25,- p.p)
  • Schilderworkshop op de zaterdagmiddag: Schilderen vanuit Intuitie 3 uur (€40,- p.p) inclusief materiaal.

Deze opties kun je bijboeken!

Voor data en prijzen ga naar: www.mijnyogaweekend.nl